Hoe maak je je huis slimmer, zodat je optimaal gebruik maakt van dynamische energietarieven. En… waardoor je leven een stuk leuker wordt natuurlijk.

Welkom bij De Groene Nerds. Dé podcast waarin we vertellen hoe je slim omgaat met energie. We delen onze ervaringen en geven jou handvatten om zelf aan de slag te gaan. Je hosts zijn Aljo en Danny. Danny heeft zijn woning omgetoverd tot een slimme energiefabriek, waarin de apparaten meebewegen met de prijzen van duurzame energie. Aljo is iets minder hardcore. Hoewel hij slim bezig is en een duurzaam huis heeft gaat ‘ie de komende tijd aan de slag om zijn huis voor te bereiden op dynamische energieprijzen. Dat doet hij met slimme apps die hem helpen.

Deze podcast is mogelijk gemaakt door Tibber. Dé energieleverancier voor dynamische energietarieven. Slimme gadgets maken je huis intelligenter en openen nieuwe mogelijkheden in de Tibber-app.

Ze zijn er in vele soorten en maten: van sensoren en energiemeters tot schakelaars en smart hubs. Op welke manier je je huis ook slimmer wil maken, er zijn opties genoeg! 

Wil je ook overstappen naar Tibber? Ga dan naar tibber.com/nl.

Doe mee in onze Telegram Community!

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *