Alle informatie over Vrijopnaam op één plek

Op deze plek verzamelen we alle relevante informatie over Vrijopnaam. Vrijopnaam is een van de enkele leveranciers van dynamische energieprijzen in Nederland. Met een energiecontract van Vrijopnaam betaal je de daadwerkelijke prijs per kWh die geldt op het moment dat je stroom verbruikt. In één app vind je alles wat je nodig hebt: de huidige stroomprijzen, inzicht in je verbruik en slimme functies om te besparen op je energierekening.

De energieprijs bij Vrijopnaam

In onderstaande grafiek zie de energieprijs die je vandaar bij Vrijopnaam betaalt. Dit is de prijs inclusief alle belastingen, dus de prijs die je als klant betaalt.

Bij Vrijopnaam betaal je de inkoopprijs die op de beurs wordt bepaald. Daarnaast betaal je bij Vrijopnaam leverkosten. Deze aanbieder levert zowel stroom als gas op basis van dynamische energietarieven.

Facts & figures Vrijopnaam

Hieronder zie je in één oogopslag alles van Vrijopnaam op een rij. Zo vergelijk je makkelijk alle dynamische energieleveranciers in Nederland.

factuur

geen voorschot
maandelijks

klantenservice

chat
e-mail

leverkosten

€ 6,50 per maand

Facturatie bij Vrijopnaam

Het termijnbedrag is berekend op basis van het door jou opgegeven verbruik en de tarieven van Vrijopnaam op dit moment. Het jaarbedrag zijn de kosten voor het verbruik inclusief energiebelasting, netbeheerkosten, vaste leveringskosten en btw. Het maandbedrag is het verwachte jaarbedrag gedeeld door 12.

Salderen bij Vrijopnaam

Bij Vrijopnaam mag je geen contract afsluiten als je zonnepanelen hebt.

Artikelen over dynamische energieprijzen

Geef je mening over Vrijopnaam

Heb jij een vraag of opmerking over Vrijopnaam? Laat ‘m hieronder achter. We lezen ze graag.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *