Tenways lanceert de nieuwe CGO009

28 februari 2024

Vandaag lanceert Tenways de nieuwe Tenways E-bike CGO009. In een tijd waar duurzaamheid en mobiliteit hand in hand gaan, introduceert Tenways de CGO009, een e-bike die niet alleen de manier waarop we ons verplaatsen transformeert, maar dit doet met stijl, kracht, en slimme technologie. Met zijn opvallende ontwerp en geavanceerde functies, staat de CGO009 klaar om de stedelijke fietservaring te herdefiniëren. Laten we duiken in wat deze e-bike zo bijzonder maakt.

De CGO009 in detail

De CGO009 valt op in de e-bike markt met zijn chique, parallelle frameontwerp. Het is duidelijk ontworpen met de stedelijke rijder in gedachten, die niet alleen functie maar ook vorm waardeert. Deze e-bike bewijst dat duurzaam pendelen niet ten koste hoeft te gaan van stijl. Een aantal highlights van de nieuwe CGO009:

  • Een ingebouwde Smart Connect-module geeft deze fiets extra bescherming tegen kwade bedoelingen.
  • Gestroomlijnde, verfijnde, intuïtieve bediening. Supervereenvoudigd voor optimaal gemak.
  • Een extra boost van energie binnen handbereik. Beklim hellingen met gemak en trek vol vertrouwen weg bij groene lichten.\

Krachtig en stille e-bike

Het hart van de CGO009 is de TENWAYS C9 motor, bekend om zijn krachtige maar fluisterstille werking. Dit betekent dat je soepel en zonder storend geluid door de stad kunt zoeven. Voeg daar de ‘boost’-knop aan toe voor een snelle snelheidsboost wanneer nodig, en je hebt een e-bike die klaar is voor elke situatie. De Tenways CGO009 komt in de kleuren Olive Green, Midnight Black en Ice Blue.

Lees alle Tenways reviews:

Onderhoudsvrij rijplezier

Een ander opvallend kenmerk is de Gates Carbon Belt Drive, die sterk en vrijwel onderhoudsvrij is. Dit, gecombineerd met de slimme GPS-tracking die je fiets in de gaten houdt, zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Specificaties Tenways CGO009

De Tenways CGO009 is ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten. Het frame is ergonomisch vormgegeven en biedt een comfortabele zitpositie, zelfs tijdens lange ritten. Het gebruiksvriendelijke display op het stuur geeft duidelijke informatie over snelheid, afstand en batterijniveau, waardoor fietsers gemakkelijk de controle over hun rit behouden. Bovendien is de CGO009 uitgerust met hoogwaardige remmen en verlichtingssystemen voor maximale veiligheid op de weg.

  • In-house ontwikkelde C9-hubmotor
  • 45 Nm koppel
  • vermogen van 250 watt
  • Uitneembare accu van 374 wh
  • Hydraulische schijfremmen
  • 55 mm banden
  • Selle Royal zadel

Deze fiets is dus afgestemd op de maximum Europese snelheid van 25 kilometer per uur. De Tenways is niet op te voeren of iets dergelijks. In Amerika mag de Tenways 32 kilometer per uur.

Geavanceerde rijondersteuning

De CGO009 maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke app die niet alleen snelheid, afstand en kaarten toont, maar je ook helpt om eenvoudig je weg te vinden en je ritten bij te houden. Dit maakt elke rit niet alleen een plezier, maar ook een ervaring om te delen. De riemaandrijving is eveneens onderhoudsarm. Deze aandrijfriemen gaan tienduizenden kilometers mee voordat ze een onderhoudsbeurt vereisen. Die beurt bestaat dan ook maar uit één stap: de riem vervangen.

Duurzaamheid en veiligheid

Met een lange levensduur van de batterij, krachtige hydraulische schijfremmen en brede, lekbestendige banden, zet de CGO009 de standaard voor zowel duurzaamheid als veiligheid in stedelijke fietsomgevingen. De verlichting is aan beide zijden in het frame geïntegreerd. Zo heeft de Tenways CGO009 een strakke en moderne uitstraling. Dit maakt de verlichting ook minder kwetsbaar.

Waarom de Tenways CGO009 een uitstekende keuze is

Deze e-bike is veelzijdig, geschikt voor zowel vlakke straten als gematigde hellingen, en wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs (€2399). Het combineert een uniek, modern ontwerp met comfortabele rijervaring, zelfs met de motor uit, en slimme, beveiligde functies.

De Tenways CGO009 is niet zomaar een e-bike; het is een stijlvolle, krachtige en slimme keuze voor de moderne stadsbewoner. Met zijn unieke ontwerp, geavanceerde technologie en betaalbare prijs, zet het de standaard voor wat we verwachten van stedelijk fietsen. Of je nu pendelt, boodschappen doet, of gewoon geniet van een ritje door de stad, de CGO009 biedt een ongeëvenaarde ervaring die zowel plezierig als functioneel is.

Overzicht specificaties alle Tenways modellen

We hebben alle fietsen even snel op een rijtje gezet. Je kunt ook eenvoudig naar de betreffende pagina gaan voor meer informatie over het specifieke Tenways-model.

FietsAccuRangeMotorvermogenAandrijvingGewicht
Tenways CGO009
Tenways CGO600252 Wh (vast)70 km250WRiem15 kg
Tenways CGO600 Pro360 Wh (uitneembaar)100 km250WRiem16 kg
Tenways CGO800 S374 Wh (uitneembaar)100 km374WRiem23 kg
Tenways AGO T504 Wh (uitneembaar)100 km250W Bafang M410Riem, traploos schakelen29 kg
Tenways AGO X504 Wh (uitneembaar)100 km250W Bafang M410Ketting –
Shimano 10-speed
29 kg
Overzicht specificaties Tenways fietsen

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *