Interview Sandra: “Je kunt meer dan je denkt”

12 september 2016

Vrijheid en soms even alleen zijn. Dat is voor Sandra heel belangrijk. In dit interview lees je hoe zij ‘eigenwijs blij’ leeft, welke stappen ze nog wil gaan zetten en welke tips ze met jou wil delen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Huishoudelijk werk, lezen. Ik heb een eigen cattery, dus fok af en toe een nestje. En de zorg over twee kinderen.

Wat is jouw manier van ‘eigenwijs blij’ leven? Welke thema’s zijn hierbij voor jou belangrijk?

Ik hou vooral van mijn vrijheid en het soms alleen zijn. Ik eet bewust en geloof zeker in de Chinese astrologie en geneeswijze. Verder ben ik veel bezig met het wel en wee van mijn eigen cattery dus veel genetica ziekten etc etc want als ik iets doe is het voor 100 procent.

Was er een moment in je leven waarop je dacht: nu ga ik het anders doen? Of ging dat geleidelijk of direct van huis uit?

Nou nee heb dat wel vaker in mijn leven gedacht. Tuurlijk willen we allemaal wel een baan hebben waar onze interesse ligt, maar soms gaat dat niet of lukt dat niet om welke redenen ook… Maar mijn cattery is wel iets om me in te verdiepen…

Heb je heimelijke genoegens? Dingen die volgens je eigen overtuiging ‘fout’ zijn, maar die je jezelf toch af en toe gunt?

Drinken en af en toe lsd nemen. Even lekker niets, nergens bij stil hoeven staan en effe op je zelf zijn weg van alle moeten dingen. Maar zeg er wel bij: vooral er niet een gewoonte van maken, want dan komt toch weer dat moet gevoel en dat is erger dan het gevoel wat ik hiervoor beschreef.

Welke stappen voor een in jouw ogen beter leven denk je in de toekomst te zullen gaan zetten?

Sorry, ben niet zo planner. Dingen gaan zoals ze gaan. Maar als er dan iets is dan is dat respectvol met mekaar omgaan, mekaar meer gunnen, ieder in zijn waarde laten.

Welke tip voor een ‘eigenwijs blij’ leven wil je graag met iedereen delen?

Leef vooral je leven zoals jij dat graag wil of tevreden mee bent en voor de doorzetters: blijf doorzetten en ga op je gevoel af. Je kunt meer dan je denkt.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *