Duurzame jeans: MUD Jeans

23 december 2023

Ben je op zoek naar duurzame kleding? Kijk dan eens naar MUD Jeans. Ik koop deze broek al jaren en ze zijn echt superslijtvast en daarnaast ook heel duurzaam. MUD Jeans, een Nederlands duurzaam denimmerk, loopt voorop in circulaire mode en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Let op: voor een kortingscode op MUD Jeans moet je even verder scrollen. De belangrijkste voordelen van duurzame MUD Jeans:

  1. Circulair Ontwerp: MUD Jeans gebruikt tot 40% post-consumer gerecycled denim voor hun jeans, het hoogste percentage in de industrie. Dit sluit aan bij hun doel om 100% circulaire producten te bereiken​​.
  2. Innovatief Lease Model: Hun ‘Lease A Jeans’ concept, gelanceerd in 2013, stelt consumenten in staat jeans te huren in plaats van te kopen. Dit bevordert recycling en hergebruik van jeans​​.
  3. Duurzame Materialen: MUD Jeans gebruikt GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, wat betekent dat er geen pesticiden of insecticiden worden gebruikt in de teelt. Dit is aanzienlijk milieuvriendelijker dan conventioneel katoen​​.
  4. Vegan en Dierproefvrij: De jeans zijn PETA Vegan goedgekeurd, wat inhoudt dat er geen dierlijke producten worden gebruikt en dat de productie dierproefvrij is​​.
  5. Eerlijke Productie: MUD Jeans zorgt ervoor dat de werknemers in hun fabrieken een loon boven het minimumloon ontvangen, waarmee ze zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden​​.
  6. Transparantie: Ze voeren een levenscyclusbeoordeling uit om de exacte milieu-impact van elke jeans te delen en zijn transparant over hun productieprocessen​​.
  7. Verlaagde CO2-voetafdruk: MUD Jeans meet jaarlijks de CO2-impact van hun jeans en heeft deze impact de afgelopen jaren consequent verlaagd​​.
  8. Recycling Oude Jeans: Klanten kunnen oude jeans (van elk merk) inleveren voor recycling en korting ontvangen op hun volgende aankoop of lease​​.
  9. Erkenning en Partnerschappen: MUD Jeans heeft diverse erkenningen ontvangen, waaronder de Koning Willem I-prijs voor duurzaam ondernemerschap in 2022 en heeft samengewerkt met organisaties zoals het Van Gogh Museum​​.
  10. Impact van COVID-19: De pandemie heeft de vraag naar duurzame en ethisch verantwoorde producten, waaronder jeans van MUD, verhoogd​​.

Deze aspecten onderstrepen hoe MUD Jeans zich onderscheidt als een leider in duurzame en circulaire mode, terwijl ze tegelijkertijd stijlvolle en hoogwaardige producten aanbieden.

Lange maat jeans voor mannen

Het voordeel van MUD Jeans is dat ze tot lengtemaat 36 gaan. Deze lengtemaat 36 voor jeans is best uniek. Daarnaast is deze maat 36 ook écht lang, ik heb lange benen en deze lange maat jeans zit echt perfect. MUD Jeans biedt een reeks maten voor herenjeans, waaronder verschillende lengtematen. Zelf heb ik maat 34/36 jeans en via deze link ga je direct naar deze maat en kun je de gewenste maat snel aanpassen. Vergeet niet mijn kortingscode JM53V te gebruiken voor 20% korting op je MUD Jeans.

Coupon Code MUD Jeans

Als ambassadeur van MUD Jeans heb ik een kortingscode voor je. Hiermee krijg je een mooie korting op je MUD Jeans. Het voordeel voor mij: ik krijg af en toe een gratis jeans. Voor de kortingscode MUD Jeans gebruik je code: JM53V.

Zodra je alles wat je wilt in je tas hebt toegevoegd, ga je naar de kassa. Zodra je naar de volgende stap gaat, bij betaling, vul je daar eenvoudig de MUD Jeans kortingscode JM53V in.
betalingsgegevens invult en bevestigt. Zodra je de code ingevuld hebt, wordt de korting verrekend met het te betalen bedrag en kun je dus zien hoeveel geld je bespaart.

Collectie MUD Jeans voor mannen en vrouwen

MUD Jeans biedt een diverse collectie van duurzame jeansmodellen voor zowel vrouwen als mannen. Voor vrouwen omvat de collectie verschillende stijlen zoals de Faye Straight, beschikbaar in meerdere afwerkingen zoals Authentic Indigo Contrast, Medium Fade, Authentic Black en Shiny Raw. Andere populaire modellen voor vrouwen zijn onder meer de Mams Stretch Tapered, Regular Swan en de Isy Flared.

De mannenlijn bevat ook een verscheidenheid aan opties. Enkele opvallende modellen zijn de Slimmer Rick, beschikbaar in tinten als Sunny Stone en Authentic Indigo, en de Loose James. Daarnaast bieden ze ook unieke stijlen zoals de Easy SE en Carlo Short, evenals de Block Chino in verschillende kleuren.

Elk van deze modellen is ontworpen met het oog op duurzaamheid en ethische productie, passend bij de missie van MUD Jeans om milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde kleding te bieden. Klanten hebben ook de optie om jeans te leasen, wat een uniek aspect is van het bedrijfsmodel van MUD Jeans.

Voor meer details over de specifieke modellen en hun prijzen, kun je de websites bezoeken:

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *