Doe Duurzaam breidt uit met overname van Fair Friday

16 mei 2024

Vandaag mogen wij met trots de overname aan van Fair Friday, een toonaangevend platform voor duurzame mode, bekendmaken. Opgericht door Anne van Tricht en Elrike Drooger, heeft Fair Friday zich ontwikkeld tot een invloedrijke beweging die eerlijke, fashionable kleding met een duurzaam verhaal centraal stelt.

Voor ons is Fair Friday een kans om de horizon van het platform te verbreden. Fair Friday heeft een unieke stem in de wereld van duurzame mode. De visie van Anne en Elrike heeft een hele gemeenschap geïnspireerd, en we kijken ernaar uit om dit met Doe Duurzaam voort te zetten en uit te bouwen.

We zijn blij dat onze missie om een eerlijke en duurzame kledingkast toegankelijk te maken voor iedereen, wordt voortgezet bij Doe Duurzaam. Met hun ervaring en visie zien we Fair Friday in goede handen, en we zijn blij dat ons initiatief bij Doe Duurzaam verder kan groeien.

Anne en Elrike, oprichters van Fair Friday

Met deze overname breidt Doe Duurzaam de focus op de energietransitie uit naar een breder spectrum van duurzaamheid. Wij zijn zo enthousiast over Fair Friday omdat het, net onze andere media, handelingsperspectief biedt. Fair Friday is een inspiratiebron voor duurzame kleding en geeft haar volgers de handvaten voor een eerlijke kledingkast. Door Fair Friday te integreren in doe-duurzaam.nl en de podcasts de Groene Nerds en Expeditie Gasloos, zal Doe Duurzaam een complete bestemming worden voor iedereen die bewust wil leven.

Doe Duurzaam is van plan het platform te blijven voortzetten in de geest van wat Anne en Elrike hebben opgebouwd: persoonlijk, inspirerend en trouw aan de kernwaarden van eerlijke en betaalbare mode. Wel zijn we van plan om de focus uit te breiden naar duurzame lifestyle. Steeds meer mensen maken bewuste keuzes. Daarom gaan we ons onder andere ook richten op duurzame persoonlijke verzorging en eten & drinken.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *