Doe Duurzaam breidt uit met overname van duurzaamheidsplatform Simpelduurzaam.nl

16 januari 2024

Vandaag mogen we bekend maken dat we bij Doe Duurzaam de populaire duurzaamheidsblog Simpelduurzaam.nl hebben overgenomen. Deze stap markeert een belangrijke uitbreiding van ons portfolio, dat al de website doe-duurzaam.nl en de podcasts de Groene Nerds en Expeditie Gasloos omvat.

Simpelduurzaam.nl, opgericht door Robin Boelsums, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand platform op het gebied van duurzame levensstijlen en milieubewustzijn. Boelsums zal zich na de verkoop van Simpelduurzaam.nl richten op haar nieuwe onderneming, OhLijf

Aljo Hartgers, mede-eigenaar van Doe Duurzaam, licht toe: “De content en activiteiten van Simpelduurzaam.nl zijn van onschatbare waarde. We zijn enthousiast om deze onder onze vleugels te nemen en verder uit te bouwen. Dit past perfect in onze strategie om sneller te groeien als hét platform dat zich richt op de energietransitie, met praktische en haalbare acties voor een breed publiek.”

Robin Boelsums, oprichter van Simpelduurzaam.nl, voegt hieraan toe: “Ik ben ongelooflijk blij dat Simpelduurzaam.nl een nieuw thuis vindt bij Doe Duurzaam. Hun toewijding aan de energietransitie en het vermogen om mijn missie voort te zetten, geeft mij het vertrouwen dat het platform bij Doe Duurzaam op de juiste plek is en verder door zal groeien.

Met deze overname willen we onze positie als toonaangevende bron van informatie en inspiratie op het gebied van duurzaamheid en energietransitie versterken. Met de toevoeging van Simpelduurzaam.nl aan ons portfolio, breidt Doe Duurzaam zijn bereik en impact uit, en zet het een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *