Method limited edition 2017: geur en design van Johanna Basford

30 maart 2017

Ken je method al? Deze ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten hebben net iets interessantere geuren dan andere schoonmaakmiddelen en zitten bovendien in mooi uitziende flessen. En goed schoonmaken doen ze gelukkig ook. Eens per jaar komt method met een mooie limited edition. In 2017 werken ze samen met Johanna Basford, bekend van de kleurboeken voor volwassenen. Eigenwijs Blij mocht een mooie limited edition set met afwasmiddel, allesreiniger én een toffe theedoek testen.

Eigenwijs Blij mag bovendien zo’n zelfde set weggeven aan een van onze lezers! Wil jij ook schoonmaken met limited edition method? Meedoen aan onze winactie kan t/m zondag 9 april 2017.

Wat is method?

Ik ben fan van method. En method blijkbaar ook een beetje van Eigenwijs Blij. Hoe is het anders te verklaren dat we al zo vaak iets over method schreven? De schoonmaakmiddelen van method worden gemaakt van natuurlijke, ongevaarlijke, biologisch afbreekbare en niet-corrosieve ingrediënten. Maar method is niet alleen ecologisch; het merk doet ook succesvol zijn best om cheeky en sexy te zijn.

Limited edition method: Johanna Basford

Voor de nieuwste limited edition van method mocht illustrator Johanna Basford aanschuiven. Zij ontwierp niet alleen de tekeningen op de verpakking, maar hielp ook mee met het bepalen van de geur. Deze omschrijft method zelf als “een tuin vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia”. Van die belofte kan ik wel vrolijk worden. Bovendien krijg ik er in mijn pakketje ook nog eens een supermooie theedoek bij.

Schoon zoals ik gewend ben

Zowel de method allesreiniger spray als het method afwasmiddel kende ik al, alleen dan in andere geuren. Ik weet dus al dat het niet alleen om het plaatje op de verpakking gaat, maar dat de flessen ook echt fijn werken. De spray spuit stevig en precies voldoende en het pompje van het afwasmiddel doseert goed. Bovendien maken beide schoonmaakmiddelen prima schoon.

De geur van 2017

Het gaat in dit geval natuurlijk om de geur. En dat is heel persoonlijk. Zo vond ik de vorige limited edition method allesreiniger die ik testte, die met granaatappel, wat te zoet. Terug naar de geur van 2017. Deze komt in mijn neus heel goed overeen met de omschrijving: rozen en koriander, of iets simpeler gezegd, bloemen met iets kruidigs. Ik vind het een heel geslaagde, zomerse geur, vooral in de vorm van de allesreiniger. Precies op tijd voor de voorjaarsschoonmaak, mijn huis ruikt straks naar rozen en koriander!

De limited edition is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en bestaat uit: allesreiniger (adviesverkoopprijs €2,99) en afwasmiddel (adviesverkoopprijs €3,99).

Winnen: ook schoonmaken met de limited edition schoonmaakproducten van method?

Eigenwijs Blij mag van method nog zo’n pakket weggeven met een allesreiniger, afwasmiddel en zo’n mooie theedoek. Winnen? Laat dan een enthousiaste reactie achter onder dit artikel. Meedoen kan t/m zondag 9 april 2017. Daarna kies ik de winnaar met wie ik contact zal opnemen voor je adres (let op: je kunt alleen meedoen als je in Nederland woont).

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

10 reacties op “Method limited edition 2017: geur en design van Johanna Basford

 1. Gusta van Strijen mrt 30, 2017

  Dat zou me toch leuk zijn, die geweldige verantwoorde produkten uitproberen. Ik ontdenkte Method al een poosje geleden en dit is het enig dat mijn huid goed verdraagt, zo blij mee. Voor Eko kies ik sowieso, maar dit is helemaal Oke!

 2. Manon mrt 30, 2017

  Wauw wat ziet het er mooi uit, en de geur lijkt me ook erg bijzonder, heb nu altijd die van ecover maar wel vaak getwijfeld over method!

 3. Lisa postma mrt 30, 2017

  Ik ben bijna 3 weekjes geleden bevallen van onze mooie dochter 🙂
  Langzaam aan hiervan daar weer wat oppakken in het huishouden.
  Dat vind ik erg fijn om te doen, stil zitten is niets voor mij 😉
  Ik ken Method al en gebruik het al een tijdje.
  Ik kan niet wachten om met de voorjaarsschoonmaak te beginnen!!!
  Kom maar op lente!!!

 4. Paulien mrt 30, 2017

  Ja, ik wil! Swingend aan de schoonmaak met een extra lekker gevoel vanwege dat het een verantwoord product is.

 5. Anita H. mrt 31, 2017

  Enthousiast reageren op een artikel over schoonmaken, dat valt nog niet mee. ;o) Voor mijn huid gebruik ik al jaren producten op natuurlijke basis en voor reiniging, in de ruimste zin des woords, wil ik daar ook naar overschakelen. Veel beter voor mijn gezondheid en wellicht komt het mijn eczeemhuid ten goede. Met dit merk heb ik nog geen kennis gemaakt; ik ben wel benieuwd. Ook naar de geur.

 6. Poetsen poetsen poetsen, ik krijg er vaak geen genoeg van. Maar met zo’n heerlijk ruikend ecologisch setje, blijkt dat ’t nóg leuker kan 🙂 Dan sop ik alle keukenkastjes en dweil enthousiast de stenen vloer. Was ramen en het tv meubel, sexy poetsen klinkt plots wel heel erg stoer 😉 Dus graag maak ik kans op zo’n bijzondere set. En heb als nooit tevoren Gigantische schoonmaak-pret!!!!

 7. Joriek apr 1, 2017

  Hoe leuk is dit! Ik doe mee! Met het lekkere weer krijg ik spontaan zin om schoon te maken. En dat is alles behalve veel voorkomend dus laten meteen aan de slag gaan!

 8. Janne Verweij apr 2, 2017

  Ik denk dat ik van deze geurtjes ook wel heel blij ga worden! 🙂
  Zou leuk zijn om ze via deze actie te kunnen winnen, misschien wordt schoonmaken dan nog eens leuk… fingers crossed dus!

 9. VeerleVM apr 4, 2017

  Misschien krijgen mijn huisgenoten met deze leuke producten wel eens zin om het huis te poetsen 🙂

 10. Margreet apr 5, 2017

  Ben helemaal dol op Method, twee zonen met allergie, maar met Method nergens last van. Schoonmaken wordt een feestje!