Hier aan de kust: zo krijgt jouw bedrijf er aandacht

15 juni 2024

Promotie op het strand brengt unieke uitdagingen met zich mee: je moet opvallen in een drukke, dynamische omgeving en rekening houden met weersomstandigheden. Om je toch te helpen opvallen, bespreken we in dit artikel verschillende promotietechnieken. Van beachflags tot promotietenten, we evalueren elke optie op basis van ecologische impact en geven tips om je promotiecampagne milieuvriendelijker te maken. Hierdoor kun je jouw merk op een verantwoorde en opvallende manier presenteren aan de kust.

1. Beachflags

Beachflags zijn ideaal voor kustpromotie. Ze zijn opvallend, weerbestendig en kunnen gepersonaliseerd worden met jouw logo en boodschap. Ze worden doorgaans gemaakt van plastic. Een beachflag gemaakt van 100% gerecycled polyester (RPET) is wel milieuvriendelijk. Deze is ook weerbestendig en kan winden tot 50 km/u aan.

2. Strandparasols

Gepersonaliseerde strandparasols bieden schaduw en promotie tegelijk. Zo ben je direct zichtbaar op de plek waar mensen recreëren. Om de duurzaamheid te verhogen investeer je in hoogwaardige parasols die lang meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.

3. Promotietenten

Een promotietent biedt een beschutte plek voor klanten om jouw producten te ontdekken. Ideaal voor strandfestivals en evenementen. Kies voor tenten van duurzame materialen zoals gerecycled polyester.

4. Flyers en brochures

Hoewel klassiek, kunnen goed ontworpen flyers en brochures effectief zijn. Zorg dat ze waterbestendig zijn om bestand te zijn tegen strandomstandigheden. Duurzame materialen zijn goed beschikbaar, gebruik gerecycled papier en milieuvriendelijke inkt.

5. Gratis monsters en giveaways

Nederlanders houden van gratis. Deel gratis monsters uit of kleine giveaways, zoals zonnebrandcrème of waterflessen met je logo. Dit trekt niet alleen aandacht, maar zorgt ook voor een positieve associatie met je merk. Vermijd plastic giveaways en kies voor items die praktisch en duurzaam zijn.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *