Vol vertrouwen op pad met je elektrische auto

Als aankomend en beginnend elektrisch rijder zie je misschien op tegen lange afstanden. Ook weet jij misschien niet dat je met de juiste laadpas veel geld kunt besparen. Na dit webinar van een uur ben je volledig op de hoogte van de ins en outs van elektrisch rijden!

Tijdens het webinar behandelt ervaringsdeskundige en elektrisch rijden-expert Aljo Hartgers alles wat je moeten weten over elektrisch rijden. Het webinar is interactief en na afloop kun je hem nogmaals bekijken.

Het webinar duurt een uur en kost € 39. Dat bedrag heb je er met de slimme tips zó uit.Wat leer je in dit webinar?

Je eerste elektrische ritten

Waar moet je op letten als je elektrisch gaat rijden. Wat is handig om te weten als je net een elektrische auto hebt. Hoe werkt dat met laden en rijden, want je wilt natuurlijk zonder zorgen op je bestemming aankomen.

Laden thuis, in de straat en onderweg

Alles over je laadpaal thuis, de juiste aansluiting en hoe je slimmer én goedkoper oplaadt aan een laadpaal in de straat en bij snelladers onderweg.

Je route plannen in het buitenland

Op vakantie gaan met je elektrische auto lijkt heel spannend. Maar dat is het niet. Ik laat je zien hoe je zo snel en goedkoop mogelijk op je vakantiebestemming komt.

Elektrisch rijden is anders rijden

Als je nog weinig ervaring hebt met elektrisch rijden moet je weten dat weer, verkeer en hoogteverschillen invloed hebben op je rij-bereik. Je leert meer over elektrisch rijden zonder stress onderweg.

EV specialist Aljo Hartgers

Ik rij al jaren elektrisch. Zowel in Nederlands als daarbuiten. Zo ben ik in 2017 naar Barcelona gereden. En we gaan regelmatig op vakantie naar het buitenland met onze Nissan Leaf. Ook review ik regelmatig nieuwe elektrische auto’s. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen om iedereen te laten weten hoe fijn en leuk elektrisch rijden is.

Oprichter en eigenaar van Doe Duurzaam

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik dit webinar?

Je betaalt het webinar heel eenvoudig via iDeal. Daarna krijg je de gegevens per e-mail om het webinar te bekijken. Heb je een kortingscode? Vul die dan in bij betaling.

Waarom deze webinars?

Ik spreek veel mensen over elektrisch rijden. Sommigen hebben sinds kort een elektrische auto en twijfelen over of ze wel op vakantie kunnen. Of ze weten niet hoeveel geld je kunt besparen met de juiste laadpas. Dit webinar heeft zich snel terugverdiend ;-).

Is dit webinar wel iets voor mij?

Dit webinar is er voor iedereen die overweegt een elektrische auto te kopen óf er al eentje heeft en zonder zorgen op vakantie wil. Ook bespaar je geld door de juiste laadpas te kiezen.

Wat als het niet is wat ik had verwacht?

Als je er niks aan hebt krijg je uiteraard zonder gedoe je geld terug.